top of page

Extra Service

HAPJESMAND

37,50

GENIETEN VAN HEERLIJKE STREEKPRODUCTEN

Na een halve dag (en misschien wel nacht) gereden te hebben, kom je eindelijk aan

op je vakantiebestemming. Onderweg in de auto heb je het nodige aan eten

en drinken naar binnen gewerkt. Je heb geen zin meer om uitgebreid te koken,

laat staan om nog boodschappen te gaan doen.

 

Om het jou gemakkelijk te maken kan je voor op de dag van aankomst, een heerlijke hapjesmand met streekproducten bestellen. 

 

Wil jij gebruik maken van deze handige service?

Geef dit dan uiterlijk een week voor je aankomst aan ons door. Wij zorgen er dan voor,

dat je alleen nog maar je koffers hoeft uit te pakken en je direct heerlijk ontspannen

in de vakantiestemming komt!

Ben je vegetarisch?

Dit is geen enkel probleem, maar laat het ons even weten.

Inhoud van de mand

Homemade Abdij-Uienquiche

 Paté de Campagne - Ovenvers Stokbrood - Franse Kaasjes

 Frans Worstje - Chips Artisanale - Wijn, Bier of Frisdrank naar keuze. 

Franse-Uienquiche
Hapjesmand-Maison-le-Toutou
Wijn en kaas

BROODSERVICE

STOKBROOD - CROISSANT - CHOCOLATINE

Als je op vakantie bent in Frankrijk, hoort er uiteraard een heerlijk vers Frans 'Baguette' bij je ontbijt.

 

Wij zorgen ervoor dat het ovenverse Stokbrood, Croissant en/of Chocolatine (chocolade-croissant) iedere ochtend voor je klaar ligt bij de gîte. Op deze manier hoef je alleen maar te gaan zitten en genieten!

Je kan je bestelling tot een dag van te voren aan ons doorgeven!

Chocolade croissants
croissants
Stokbrood

KVV HONDENVOER

vanaf5,10

KANT EN KLAAR VERS VLEES VOOR JE HOND OP VAKANTIE

Aangezien onze honden altijd met ons mee op vakantie gaan, weten wij uit ervaring dat het een hele onderneming is om vers voer voor ze mee te nemen. Er gaat vaak veel stress en gedoe aan vooraf want, hoe krijg je het ingevroren vlees van je hond mee op een manier waarbij het ook nog goed bevroren blijft onderweg. Jammer genoeg is er in Frankrijk nog maar weinig keuze in goede vers samengestelde voeding voor honden. En hoe zuidelijker je Frankrijk in gaat, hoe moeilijker dit wordt. Soms kom je nog wel eens een pakje "Viande pour Animaux' tegen in de plaatselijke supermarkt, maar deze zijn niet compleet in samenstelling, vaak over datum en duur. En laten we eerlijke zijn, zelf samenstellen is al helemaal geen optie als je op vakantie bent. 

 

Wij bieden een uitstekende Franse kwaliteit KVV met een ruime keuze in samenstelling. Het voordeel hierbij is: het vlees ligt bij aankomst voor je klaar in de ruime diepvries van de gîte,  je hebt gegarandeerd voldoende KVV tijdens je vakantie én je hebt meer ruimte voor je honden en je spullen in de auto. 

 

Geef bij boeking aan ons door of je gebruik wilt maken van deze service, zodat wij kunnen zorgen voor voldoende voorraad. Wil je meer weten over de samenstelling en prijs, stuur ons even een berichtje en wij mailen je een lijst met alle informatie. 

 

KVV op vakantie.png
KVV bij Maison le Toutou

HONDENOPPAS

EEN MIDDAGJE WEG ZONDER HONDEN

5,-

Het is in sommige gevallen een uitdaging om je hond mee te nemen als je een middagje op stap wilt. Bijvoorbeeld als je naar een leuke maar drukke brocante markt wilt gaan of een toeristische bezienswaardigheid wilt bezoeken waar honden niet welkom zijn. Het wordt soms nog lastiger als je meerdere honden hebt. En je hond in de vakantiewoning achterlaten wil je ook niet als hij of zij het moeilijk vindt om alleen te zijn. 

 

Indien je vooraf met ons overlegt, kan je jouw honden bij ons achter laten en passen wij graag op. Ze zijn bij ons in zeer goede handen. Mochten zij goed overweg kunnen met onze honden, dan lopen ze tijdens je afwezigheid los in de grote tuin en hebben ze volop ruimte om te rennen en te ravotten. Kunnen je honden niet zo goed overweg met andere soortgenoten, dan is dat geen enkel probleem! Zij verblijven dan gewoon gescheiden van onze honden in de voor hen inmiddels vertrouwde omgeving, krijgen voldoende aandacht van ons en worden (indien gewenst) tussendoor uitgelaten. 

Wij vragen voor deze service een symbolische bijdrage van 5 euro per dagdeel. Deze bijdrage gaat in de 'Furry Friend Pot' die in de gîte hangt. Aan het einde van het verhuurseizoen zullen wij het totale bedrag uit deze pot doneren aan het Dierenasiel 'Masaq' in Figeac.

Gedreven en met veel passie willen wij een verschil maken door hondenlevens helpen te verbeteren! Wij ondersteunen o.a. dit asiel, dat vooral gerund wordt door vrijwilligers die met veel toewijding zorgen voor honden die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Vaak zijn deze honden de hoop aan het verliezen; oud, heel jong, angstig, zwanger of ziek. Met de bijdrage uit de 'Furry Friend Pot' wil wij zoveel mogelijk 'tweede kans honden’ in het asiel helpen. 

 

Nieuwsgierig waarom wij juist dit Asiel steunen? Lees dan dit Blog.

We zijn een paar keer zonder Liza en Lana op pad geweest, wetende dat ze prima verzorgd werden door de oppas Miranda. Op verzoek stuurde ze de bezorgde “ouders”

wat foto’s om te zien dat ze ons niet miste. 

Erna

Vakantie met Toller
Vakantie met Golden Retriever
Vakantie met Podenco
bottom of page